Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش گفت: اورژانس بزرگتر این بیمارستان با ۹۰ درصد ظرفیتش مختص بیماران کرونایی است و ۱۰ درصد ظرفیت اورژانس را به موارد غیر از کرونا اختصاص داده ایم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم دکتر صمدی با اشاره به اینکه بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش جزو بیمارستان‌های معین در درمان بیماران کرونایی است، گفت: با توجه به شناختی که همشهریان از این بیمارستان دارند و پتانسیلی که از نظر امکانات تشخیصی و درمانی این مرکز و فضای بسیار بزرگ آن به عنوان بزرگترین بیمارستان نیرو‌های مسلح دارد این بیمارستان با احضار همه کارکنانش با اختصاص ۲۵۰ تخت بیمارستانی و ۱۶ تخت آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی. یو در خدمت درمان تشخیص این بیماران قرار گرفته است.

 

رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش با اشاره به اقدامات این بیمارستان برای بیماران کرونایی عنوان کرد: در طی این مدت نزدیک ۶۵۰۰ بیمار به صورت سرپایی به اورژانس بیمارستان مراجعه کردند که ۴۲۰ مورد بستری داشتیم و خوشبختانه ۷۵ درصد این افراد ترخیص شدند و در حال حاضر ۱۱۰ بیمار بستری داریم.

 

رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش افزود: اخیرا از ۱۰ روز گذشته استراحتگاهی را ایجاد کردیم تا بیمارانی که طول درمانی شان تمام شده، ولی امکانات قرنطینه‌ای را هنوز تا اتمام دو هفته‌ای ندارند، در این استراحتگاه دوران نقاهت را طی کنند.

 

وی با اشاره به افزایش خدمات در بیمارستان بعثت گفت: با همه امکانات تشخیصی و درمانی در ۱۰ روز گذشته، به صورت فوری سی. تی. اسکن دوم اورژانس را با توجه به مراجعه بسیار بالایی که شاید هر روز ما نزدیک به ۱۴۰ بیمار به سی. تی. اسکن ریه مراجعه می‌کردند در بیمارستان راه اندازی کردیم تا شرمنده هموطنانمان نشویم.

 

صمدی با بیان اینکه اورژانس بیمارستان بعثت را از روز اول تفکیک کردیم، توضیح داد: در حال حاضر دو تا اورژانس داریم. اورژانس بزرگتر با ۹۰ درصد ظرفیتش اورژانس بیماران کرونایی است و ۱۰ درصد ظرفیت اورژانس را به اورژانس مواردی که غیر از کرونا به بیمارستان مراجعه می‌کنند، اختصاص داده‌ایم.

 

وی افزود: در قسمت اورژانس کرونا دو دسته مراجعه کننده داریم، عزیزانی که مستقیم با احساس کردن علائم اولیه خودشان به اورژانس مراجعه می‌کنند و گروه دوم کسانی هستند که از طریق اورژانس تهران به ما مراجعه کردند. البته گروه سومی نیز هستند که خودشان با سامانه تماس گرفتند و ستاد ارجاع کرونا آن‌ها را به ما معرفی می‌کنند.

 

رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش توصیه کرد: کسانی که علائم مشکوک به کرونا را دارند اول با اورژانس تهران تماس بگیرند و از رفت و آمد به بیمارستان‌ها خودداری کنند. خود اورژانس بر اساس مراکزی که در آن حوزه ظرفیت دارند بیمار را مستقیم به همان مرکز معرفی می‌کند.

 

وی در خصوص علائم بیماری کرونا متذکر شد: نزدیک ۸۰ درصد کسانی که با این ویروس مواجهه دارند ممکن است علائم خفیف این بیماری را تجربه کنند که در حد یک سرماخوردگی معمولی است. ما با خیلی از افراد مواجهه داشتیم که تنها علامتشان این بوده که از لحاظ بویایی و چشایی مشکل داشتند که کاملا موقتی است و در طی یک تا دو هفته این حس‌ها بر می‌گردد. این افراد ناقل هستند.

 

صمدی عنوان کرد: هموطنان عزیز باید بدانند که هر بیماری منطق و ادبیات خودش را دارد. بیماری کرونا نیز از این قاعده استثنا نیست. بیماری‌های غیر واگیر و غیر عفونی با بیماری‌های واگیر دار و عفونی تفاوت دارد. اولین اصلی که در بیماری‌های عفونی و واگیردار است به ویژه وقتی که حالت اپیدمی پیدا می‌کند و خیلی از کشور‌های دنیا درگیرش می‌شوند لازم است تا در قدم اول زنجیره انتقال بیماری قطع شود.

 

وی تصریح کرد: ما بیشتر از اینکه از معاونت درمان وزارت خانه و بیمارستان‌ها انتظار اختصاص تخت و پزشک و پرستار و امکانات درمانی داشته باشیم که این وظیفه ذاتی شان است باید به معاونت بهداشت وزارتخانه و بیمارستان‌ها کمک کنیم. در واقع یکی از بازو‌های اصلی اجرای این معاونت شهروندان هستند که می‌توانند با کم کردن تردد‌های غیر ضروری و با حذف کردن مسافرت، با شستن دست ها، ضدعفونی کردن سطوح و ظروف به این قضیه کمک کنند.

 

رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: همه مردم تجربه بیماری آنفولانزا را داشته‌اند. در بیماری آنفولانزا وقتی کسی با بیمار آنفولانزایی مواجهه دارد بلافاصله در طی یک یا دو روز آینده خود یا اطرافیانش علائم آنفولانزا را متوجه می‌شوند، ولی متاسفانه دوره نهفتگی این بیماری نزدیک به دو هفته است.

 

وی اضافه کرد: ممکن است در دو هفته اول هیچ علائمی نداشته باشید حتی بخواهید امروز به مسافرت بروید با اینکه بیمار و ناقل هستید و در طی سفر مشکلی نداشته باشید. ولی دو هفته بعد از بازگشت به شهر‌های خودتان به شیوع مجدد و پیک دوم این بیماری دامن بزنید. به خاطر همین خواهش می‌کنیم با رعایت اصول و توصیه‌های بهداشتی و درمانی که می‌شود هم به سلامتی خودتان و هم به حفظ کادر درمانی بیمارستان‌ها کمک کنید.

 

صمدی در خاتمه بیان کرد: از هنرمندان، ورشکاران و دست به قلم‌ها خواهش می‌کنیم بیایند و از طرفداران خود بخواهند تا در خانه بمانند و اصول پیشگیری را رعایت کنند. امروز نیازمند رعایت بحران هستیم./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ارتش جمهوری اسلامی ارتش بیماران کرونایی بیمارستان ها درصد ظرفیت دو هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان

  محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: شکاف لب و کام، یکی از شایعترین نقص مادرزادی در نواحی صورت و جمجمه در نوزادان محسوب می شود که باتوجه به پیچیدگی درمان بیماران مبتلا و انجام فرآیند عمل توسط تعداد متخصصین رشته های گوناگون،  امکان درمان این بیماران در تمام مراکز درمانی وجود ندارد و بر همین اساس فاز اول مرکز متمرکز جراحی های شکاف کام و لب در زاهدان راه اندازی شد
 
وی ادامه داد: درمان این اختلال بر اساس یک برنامه درمانی و مراقبتی متناسب با شرایط کودک ممکن است در چند ماهگی و یا در چند سالگی آغاز و تا سنین جوانی ادامه یابد.
 
  مومنی عنوان کرد: خانواده این کودکان به محض مشاهده و تشخیص این ناهنجاری باید به بیمارستان الزهرا (س) زاهدان مراجعه کنند تا کودکان درمان های فوق تخصصی را دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان