Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، دکتر فرهاد فراهانی رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی غرب کشور گفت: علیرغم شیوع کرونا ، پروتز‌های مربوط به جراحی کاشت حلزون شنوایی  به صورت مستمر تحویل داده می‌شود این عمل جراحی در ماه یک تا دو مورد در بیمارستان بعثت همدان انجام می شود.

او با اشاره به اینکه از سال ۹۲ تا کنون بیش از ۳۵۰ عمل کاشت حلزون شنوایی در بیمارستان بعثت همدان انجام شده است، بیان کرد: معمولا ۶۰ تا ۷۰ نفر همواره در انتظار عمل جراحی کاشت حلزون شنوایی هستند، اما در هر حال از انواع پروتزها، کار به صورت مرتب انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی غرب کشوربا اشاره به اینکه خوشبختانه کرونا عمل جراحی کاشت حلزون را تحت تاثیر قرار نداد تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران کاشت حلزون شرایط خاصی دارند و بین یک تا دو سال ارزیابی و تهیه پروتز آن‌ها طول می‌کشد، در ایام کرونا جزو بیمارانی بودند که با حفظ شیوه نامه‌های بهداشتی امکان عمل جراحی داشتند.

فراهانی عنوان کرد: بیش از ۱۲ سال است که طبق نظر هیات امنای وزارت بهداشت قیمت ۶ میلیون تومان از سوی بیمار پرداخت می‌شود و تغییری نکرده است.

رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی غرب کشور با بیان اینکه با تورم موجود این هزینه تعیین شده مبلغ قابل توجهی برای بیمار نیست و بیشتر هزینه‌ها به عهده دولت است ادامه داد: مجمع خیرین سلامت، مرکز کاشت حلزون شنوایی و موسسه بخشش و  بنیاد خیریه کشوری «شفا» هم برای عملجراحی کاشت حلزون شنوایی به بیماران نیازمند کمک می کنند.

فراهانی گفت: خوشبختانه بیماران مشکل مالی جدی برای کاشت حلزون شنوایی ندارند و این ۶ میلیون مبلغ ناچیز و در حد هزینه جراحی معمولی است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کاشت حلزون جراحی کاشت حلزون شنوایی مرکز کاشت حلزون شنوایی عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۳۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر نیاز جدی خوزستان به بیمارستان ویژه چشم گفت: بار بالای مراجعات و کمبود فضای فیزیکی موجب شده است علی‌رغم ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی، شاهد نارضایتی و گاه مراجعه به سایر استان‌ها برای درمان باشیم.

محمدحسین سرمست اظهار کرد: در حال حاضر روزانه حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی (ره) مراجعه می‌کنند و بیش از ۳۰ عمل جراحی نیز در اتاق‌های عمل چشم این مرکز درمانی انجام می‌شود.

سرمست گفت: در همین راستا و با توجه به وجود ظرفیت‌های درمانی در اهواز، از جمله بیمارستان طالقانی قدیم اهواز، در حال پیگیری هستیم که حضور امروز دادستان مرکز خوزستان نیز به همین منظور است.

دیگر خبرها

  • بازگشت به دنیای صدا
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج