Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «حمید کیانی فتوت» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اینک ۲ هزار  و ۴۰۰ لیتر در دقیقه اکسیژن در بیمارستان بعثت تولید می شود یعنی این بیمارستان به یک کارخانه تولید اکسیژن مجهز شده است.

وی اضافه کرد: با افزایش بیماران کووید ۱۹ تمامی این دستگاه ها مورد استفاده قرار گرفتند اما هم اینک با کاهش بار بیماری و شمار بستری های بیمارستان، یکی از این دستگاه ها از چرخه فعالیت خارج شده هر چند به حالت آماده به کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان اظهار داشت: به دنبال اپیدمی بیماری کووید ۱۹ و افزایش استفاده از تجهیرات پزشکی سرعت استهلاک تجهیزات افزایش یافت با این وجود بسیاری از تجهیزات این بیمارستان به روز و دومین دستگاه سی.تی اسکن نیز نصب و راه اندازی شد.

کیانی فتوت ادامه داد: هر چند افزایش بیماران بستری و مراجعه کننده به بیمارستان سبب فرسایش توان نیروی انسانی به عنوان با ارزش ترین سرمایه و دارایی بیمارستان شد اما ۲ هزار نیرو هم اینک با تمام توان در حال خدمت رسانی به بیماران هستند.

وی افزود: نیروهای جهادی هم در جریان شیوع کرونا به کمک مجموعه درمان آمدند و در این مدت ۳۵ نیروی ثابت بدون دریافت هیچگونه وجه و حقوقی در بیمارستان بعثت به بیماران خدمت رسانی کردند.

مدیر مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی بعثت همدان گفت: پس از اپیدمی ویروس کرونا و کاهش مسافرت ها میزان سوانح و مجروحان ناشی از تصادفات جاده ای و شهری به شدت کاهش یافت اما هم اینک این رقم افزایشی است.

کیانی درباره مرکز جامع سرطان واقع در محوطه این بیمارستان نیز اظهار داشت: بخش شیمی درمانی این مرکز شروع به فعالیت کرده و با رسیدن دستگاه «دزومتری» کار «رادیوتراپی» نیز به زودی آغاز می شود.

وی گفت: عملیات اجرایی مجموعه مختص بیماران «ام.اس» در بیمارستان بعثت در چهار طبقه آغاز شده که مساحت هر طبقه آن ۸۰۰ متر مربع است.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان تجهیزات پزشکی ویروس کرونا شهر همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان تجهیزات پزشکی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان تجهیزات پزشکی ویروس کرونا شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها

پس از رایگان شدن پوشش بیمه‌ای پنج دهک ابتدایی جامعه و اقدامات دولت و وزارت بهداشت جهت دسترسی به خدمات درمانی با قیمت ارزان، «درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال» نیز از اواخر سال گذشته نهایتا هم اجرایی شد و بر اساس این مصوبه تمام اقدامات تشخیصی و درمانی و بستری و جراحی در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی برای سنین زیر هفت سال دارای پوشش بیمه، رایگان انجام می‌شود؛ در این گزارش چگونگی اجرای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان کودکان مفید به تصویر کشیده شده است.

دریافت 71 MB

خبرنگار: زهرا روزبروزی/ تصویربردار و تدوینگر: احمدرضا زنگنه

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها